Μαριάννα Τουμασάτου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δε θα συνεργαζόμουν ποτέ, ακόμη και αν αθωωνόταν»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο «Πρωινό» βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η Μαριάννα Τουμασάτου και μίλησε για την αντιδικία της Ζέτας Δούκα με τον Γιώργο Κιμούλη. Η ηθοποιός τόνισε πως δεν ήταν μάρτυρας σε κάτι για να μπορεί να εκφέρει δημόσια άποψη, ωστόσο από συζητήσεις της με την ηθοποιό γνωρίζει κάποια πράγματα.

«Δεν μπορώ να έχω άποψη για το πού και τι μπορεί να έχει δουλέψει κάποιος ηθοποιός. Εγώ έχω ταχθεί εδώ και πολλά χρόνια υπέρ των ανθρώπων που έχουν υποστεί οποιαδήποτε κακοποίηση και παραμένω σε αυτή τη θέση. Τα υπόλοιπα δεν είναι δική μου δουλειά.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, αυτό ξέρω εγώ. Όταν υπάρχουν πολλά άτομα τα οποία λένε κάτι, δεν θεωρώ ότι έχουν αποφασίσει απλά και μόνο να κατηγορήσουν το όνομα και την εικόνα ενός ηθοποιού, ενός οποιουδήποτε ανθρώπου. Από εκεί κι έπειτα, τα υπόλοιπα θα κριθούν στην ώρα τους», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Δεν θεωρώ ότι η Ζέτα έχει πει ψέματα, αν με ρωτάτε, αλλά δεν ήμουν παρούσα για να μπορώ να το δηλώσω. Έχω μιλήσει με τη Ζέτα κατ’ επανάληψη. Είναι ένα πλάσμα που κοινωνικά είναι πολύ ηχηρό, είναι πολύ δυναμικό πλάσμα και συζητάω μαζί της για πάρα πολλά πράγματα. Αυτό το πράγμα το έχουμε συζητήσει», δήλωσε η Μαριάννα Τουμασάτου για τη Ζέτα Δούκα.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Δε θα έπαιζα ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί δεν πιστεύω ότι αν αθωωθεί θα πρόκειται για μια δίκαιη απόφαση».

«Η ψυχολογία των κοριτσιών που έχουν κάνει τις καταγγελίες είναι πολύ δύσκολη όπως οποιουδήποτε ανθρώπου που έχει υποστεί κάτι τόσο σκληρό και σοβαρό και όταν πρέπει να το αναμασήσει και να σε φέρουν σε δύσκολη θέση… Είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά είναι δυνατές και τα καταφέρνουν.

govastileto.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.