Γιώργος Λαμπάτος: «Δεν θεωρώ τον Γιάννη Καπετάνιο ηθοποιό»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Γιώργος Λαμπάτος. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ξέσπασε κατά του Γιάννη Καπετάνιου, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε τελευταία.

«Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε στο όνομα της μάνας και μάλιστα μιας μάνας που έχει φύγει από τη ζωή. Δεν θεωρώ πλέον τον Γιάννη Καπετάνιο συνάδελφο. Οι δηλώσεις που έκανε είναι άστοχες, διότι θα πρέπει να ξέρει ότι δεν με έχει ξεχάσει ο κόσμος», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Στην παράσταση που αναφέρθηκα εγώ, δεν έπαιζε ο Γιάννης Καπετάνιος, δεν ήταν εκεί. Προφανώς είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία. Τα τελευταία 25 χρόνια οι καλύτεροι ρόλοι που έχει υποδυθεί είναι ενός ανθρώπου που προετοιμάζεται να πάει στην τουαλέτα κι ενός ανθρώπου που ανακουφίζεται μετά την τουαλέτα».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι είναι συνάδελφός μου. Ο Γιάννης προφανώς πληρώνεται με την καρπαζιά και το δέχεται. 25 ολόκληρα χρόνια δεν είναι τυχαίο που δεν έχει βρει άλλο συνεργάτη και συνεργάζονται μονίμως με τον Μάρκο, προφανώς θα τα έχουν βρει».

in.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.