Γιάννης Τσορτέκης: «Ο ρόλος μου στο Maestro μού προκάλεσε σωματικά συμπτώματα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Γιάννης Τσορτέκης. Ο ηθοποιός μίλησε για την αγάπη που έδειξε ο κόσμος στο «Maestro» και τους ενδοιασμούς που είχε για να υποδυθεί τον ρόλο του Χαράλαμπου.

«Εισπράττουμε την ανταπόκριση του κόσμου για το «Maestro» και είναι μεγάλη σε σχέση με τον αρνητικό χαρακτήρα που κάνω. Όταν διάβασα το σενάριο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μου προκάλεσε σωματικά συμπτώματα και του είπα δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω», αποκάλυψε.

Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι αγανακτούν με τον ρόλο μου και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία. Όλη η ιστορία αυτού του ανθρώπου και αυτής της οικογένειας είναι βία, κάθε σκηνή είχε έναν πολύ σοβαρό βαθμό ψυχολογικής δυσκολίας. Δεν είδα ποτέ τον εαυτό μου στο γύρισμα, γιατί δεν ξέρω τι εικόνα θα είχα. Όταν είδα το επεισόδιο στεναχωρήθηκα».

«Δεν μπορώ να με δω ούτε στιγμή σε αυτόν τον άνθρωπο. Όταν γίνονταν αυτές οι λήψεις υπήρχε μία νεκρική σιγή στο γύρισμα, που είχε να κάνει με την αποστροφή για αυτό που ήταν μάρτυρες εκείνη την στιγμή», συμπλήρωσε.

Για την Χάρις Αλεξίου δήλωσε χαρακτηριστικά πως είναι μία θεά και πολύ σπουδαία. Ακόμη, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό καθώς βρισκόταν στο σούπερ μάρκετ, όταν κάποιες κυρίες τον πλησίασαν και του είπαν ότι είναι κακός, με την κόρη του να απαντά πως «δεν είναι κακός, είναι μπαμπάς μου».

Τέλος, ο ηθοποιός ανέφερε πως έχει βιώσει κακή συνεργασία και έχει βρεθεί στη θέση του κακοποιημένου κάποιες φορές.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.