Ελένη Ράντου: Αποκάλυψε την απειλή που δέχτηκε από διευθυντή καναλιού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ελένη Ράντου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Τετ α τετ” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει δεχθεί στον χώρο της υποκριτικής.

“Η δική μας γενιά το είχε ψωμοτύρι ότι κάποιος θα γίνει ενοχλητικός. Το “ενοχλητικός” το έχω βιώσει και στο φλερτ που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά. Μου έχει τύχει να μου πουν ότι θα πάρουν άλλον στη δουλειά που ικανοποιεί περισσότερες από μία ανάγκες.

Έχω δώσει και χαστούκι, έχω φύγει προτού με… φύγουν, έχω υποστεί ταπείνωση. Μου είπε ένας παραγωγός ότι “τώρα τα έχεις με τον Βασίλη και γι’ αυτό μάς αφοράς”. Αυτό το θεωρώ μεγαλύτερη κακοποίηση από το να μου την είχε πέσει”, τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Όταν έκανα μια σειρά και η οποία είχε κάποια προβλήματα, βρέθηκα με διευθυντή καναλιού, ο οποίος μου είπε “θα κάνεις αυτό που σου λέμε εμείς γιατί έχεις ένα θεατράκι και θα στο κλείσουμε”. Όχι, δεν μάσησα.

Τότε του απάντησα “ξέρεις πόσοι διευθυντές έχουν περάσει από ‘δω;”. Μου έτυχε πέρυσι να με φωνάξουν για μια σειρά και με κοιτούσαν καλά καλά για να δουν πόσο έχω μεγαλώσει και αν κάνω για το ρόλο, μήπως έχω σιτέψει».

instyle.gr
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.