Χρύσα Παπά: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και το post it που έγινε τατουάζ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλεσμένη στo «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (17/11) η Χρύσα Παπά.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, στις σπουδές της και στην «κατάκτηση» των ονείρων της.

«Στις Πανελλήνιες πέρασα στη γαλλική Σχολή και τελείωσα τις σπουδές μου. Οι δικοί μου δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός» σημείωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ήταν δύσκολα τον πρώτο καιρό στην Αθήνα αλλά είχε ενδιαφέρον όλο αυτό το ψάξιμο. Ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος στην τηλεόραση ήρθε το 2008 στα ‘Μυστικά της Εδέμ’».

Στη συνέχεια, η Χρύσα Παπά αποκάλυψε την φράση που ήρθε σαν σημάδι από τον Θεό στον δρόμο της.

«Υπήρχε μια φράση που την είχα βάλει σαν post it στο ψυγείο όταν ήρθαν στην Αθήνα, και τώρα έχω κάνει τατουάζ. «Τα όνειρα που εγκαταλείπεις, επιστρέφουν σαν εφιάλτες». Στο λέω και κάθε φορά που το λέω… Το έχω κάνει πια τατουάζ εδώ, στο πλάι. Όταν μπήκα στο Πανεπιστήμιο, πριν μπω στη δραματική σχολή, είχα μια φλόγα να πάω προς την υποκριτική. Πάω στο Πανεπιστήμιο, λοιπόν, όπου ακούω για μια θεατρική ομάδα και πηγαίνω. Εκεί υπήρχε ένας πίνακας που έγραφε «τα όνειρα που εγκαταλείπεις γυρνούν σαν εφιάλτες» με τις περισπωμένες, τις δασείες κλπ», εξομολογήθηκε συγκινημένη.

Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή: «Έχω ζήσει τους έρωτές μου και ευτυχώς δεν κατέληξαν σε γάμο, γιατί αν ήταν να γίνει, θα είχε γίνει. Έφτασα κοντά σε γάμο. Δεν θέλω να είμαι με ένα ν άνθρωπο για να περνάω καλά στη ζωή μου αλλά για να περνάω καλύτερα, καλά περνάω και μόνη μου».

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.