Χρήστος Δάντης: Σε αυτό που την άκουσα ήταν στη διαχείριση των χρημάτων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Πίστευα ότι κάθε εβδομάδα θα έρχονται χρήματα. Δεν ήταν έτσι” είπε ο Χρήστος Δάντης.

Ο Χρήστος Δάντης έδωσε συνέντευξη στην Ελένη και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής μίλησε για τα σχόλια που έχει ακούσει στον επαγγελματικό του χώρο και τη σχέση του με τα χρήματα.

«Δεν είμαι καρεκλοκένταυρος. Για μένα η ζωή όλων μας θα πρέπει να είναι ένας συνεχής αγώνας. Εγώ ήθελα να είμαι το αφεντικό μου, δεν ήθελα να δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Έχω ακούσει πάρα πολύ άσχημα πράγματα για μένα στο χώρο.

Όταν ανακοινώθηκε ότι θα είμαι στην Αυτοκίνηση, κάποιοι από τον χώρο είπαν “θα πάρετε αυτόν που έχει αποτύχει επισημά;”», είπε αρχικά ο Χρήστος Δάντης.

Ο Χρήστος Δάντης είπε στη συνέχεια: «Το τραγούδι που μου ζητάνε πάντα να λέω είναι το Παλιό μου Παλτό, αλλά ποτέ δεν κουράζομαι αφού κάθε φορά το ανακαλύπτω. Αν ξεκινούσα τώρα θα έλεγα στον νεαρό Χρήστο να προκαλέσει».

Ο Χρήστος Δάντης ανέφερε επίσης: «Εκτός από τα παιδιά μου, η Ασημίνα με κάνει ό,τι θέλει. Σε αυτό που την άκουσα ήταν στη διαχείριση των χρημάτων. Πίστευα ότι κάθε εβδομάδα θα έρχονται χρήματα. Δεν ήταν έτσι».

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.