Άγριο ξέσπασμα της Χρηστίδου: «Αντί να γυρίσουν τη δομή ανάποδα, λένε ότι τα παιδιά το κάνουν από κακία»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας προβλήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια ξέσπασε on air εκφράζοντας την άποψη ότι δεν μπορεί τα παιδιά να κατηγορούνται για δόλο, προτού καν διερευνηθεί η υπόθεση.

«Να ρωτήσω κάτι; Καταλαβαίνω ότι βάλλεται η Κιβωτός, ότι έχει δώσει όλη αυτή την αγάπη, έχει προστατεύσει όλα αυτά τα παιδιά και τώρα τους έχει βρει αυτό τους ανθρώπους και τα λοιπά. Όταν είσαι στη θέση των ανθρώπων αυτών και έρχεται ένα από τα “παιδιά” σου, γιατί είναι παιδί τους, το μεγάλωσαν και σου λέει “μου έχει συμβεί αυτό”. Εσύ αντί να πεις “θα το ψάξω, θα το ερευνήσω, θα γυρίσω ανάποδα την δομή να βρω ποιος μπορεί να τόλμησε να σου κάνει κάτι τέτοιο”, βγαίνεις απευθείας μέσα σε μία μέρα χωρίς καμία έρευνα να έχει πραγματοποιηθεί και λες “το κάνει από κακία, το κάνει με δόλο και για να μας εκδικηθεί για την αγάπη που το δώσαμε”;», διερωτήθηκε η παρουσιάστρια.

«Εγώ δεν μιλάω για στοιχεία, ρωτάω πώς εξηγείται αυτή η αντίδραση. Κάποιος να μου πει. Πώς υπάρχει αυτή η σιγουριά; Γιατί δεν στέκεσαι δίπλα στο παιδί σου; Αν έρθει και μου πει εμένα το παιδί μου κάτι, θα πω “τι κακία το έπιασε”; Δεν θα φέρω τον κόσμο ανάποδα να μάθω ποιος το πείραξε; Κι αν διαπιστωθεί το αντίθετο, θα κάτσουμε να εξετάσουμε γιατί μπορεί να έχει πάρει αυτή την απόφαση», προσέθεσε η Χρηστίδου, φανερά εκνευρισμένη.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.