Μιλάνο: Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό – Ένας νεκρός και τραυματίες –

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στιγμές πανικού σε εμπορικό κέντρο του Μιλάνο

Πανικός επικράτησε σε εμπορικό κέντρο του Ασάγκο έξω από το Μιλάνο, όταν ένας 46χρονος Ιταλός επιτέθηκε ξαφνικά με μαχαίρι σε ανθρώπους γύρω του. Αρκετοί είναι οι τραυματίες με τη La Republica να αναφέρει τουλάχιστον επτά, ενώ ένας 30χρονος άνδρας κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Πρόκειται για τον ταμία του σούμπερ μάρκετ Carrefour στο εμπορικό κέντρο που δέχτηκε σοβαρά χτυπήματα. Μεταξύ των τραυματιών είναι και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της Μόντσα, Πάμπλο Μαρί

Οι ιταλικές αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, υπογραμμίζοντας πως ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πήρε ένα μαχαίρι από ράφι σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια τραυμάτισε πελάτες που μάλλον τους επέλεξε τυχαία. Οι καραμπινιέροι τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στις φυλακές του Μιλάνου.

Σοβαρά τραυματίες

Σε σχέση με τους τραυματίες η La Republica αναφέρει: Μεταξύ των τραυματιών ήταν τέσσερις άνδρες, τρεις από αυτούς νέοι – ηλικίας 28, 30 και 40 ετών – και ένας ηλικιωμένος άνδρας ηλικίας 80 ετών, καθώς και δύο ηλικιωμένες γυναίκες, των οποίων τα τραύματα είναι πιο ελαφρά.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της Monza Marì μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει τις αισθήσεις του και τον επισκέφτηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Monza, Adriano Galliani, και ο προπονητής, Raffaele Palladino.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.