Η Αμερικανίδα Μπουμπουλίνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Δυτ. Ελλάδας Φωκίων Ζαΐμης, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο fb:
Η Αμερικανίδα Μπουμπουλίνα.
Mια σημαντική φιλέλληνας Αμερικανίδα πολιτικός τιμήθηκε από το Παν/μιο Πατρών σε μια σεμνή τελετή. Η Carolyn Maloney ανακηρύχθηκε σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος
Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Εντύπωση μου έκανε η ρητορική της στα ελληνικά θέματα όπως επί παραδείγματι είπε : κανείς δεν αμφισβητεί διεθνώς ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική, οτι η Τουρκία εκβιάζει την χώρα μας με τα κύματα των μεταναστών και προσφύγων και ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πωληθούν νεα F16 στην Τουρκία αλλά και στην παράνομη κατοχή της Κύπρου κλπ κλπ. Η επιτροπή ελληνοαμερικανκών σχέσεων (και από τα δυο κόμματα ήτοι δημοκρατικοί και ρεπουμπλικάνοι) στην οποία προεδρεύει είναι μια από τις πολυπληθέστερες στο κογκρέσο με περίπου 100 άτομα και ήταν αυτή μου μεσολάβησε για την ομιλία εκεί του Έλληνα Πρωθυπουργού.
Συγχαρητήρια στον Πρύτανη για την πρωτοβουλία αλλά και στον φίλο και εμπνευστή Ανδρέα Τσολοδήμο. Στην Αμερική οι Ελληνοαμερικανοί αλλά και όσοι την γνωρίζουν την φωνάζουν ως η Αμερικανίδα Μπουμπουλίνα.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.