Πάτρα: Ο καιρός σήμερα Παρασκευή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και ενίσχυση των ανέμων θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα Παρασκευή, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία να φθάνει τους 25 βαθμούς, ωστόσο, θα έχουμε δυνατούς ανέμους στην περιοχή που θα ξεπερνούν και τα 4 μποφόρ.

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο θα είναι καλός, με ηλιοφάνεια, θερμοκρασία 24-25 βαθμούς , αλλά και ανέμους 3-4 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, σήμερα, αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά της Κρήτης και των ηπειρωτικών. Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών υπάρχει κυρίως για τα ορεινά της Κρήτης. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 4 έως 21, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 9 έως 24, στη Θεσσαλία από 12 έως 23, στην Ήπειρο από 12 έως 29, στην Ανατολική Στερεά από 12 έως 26, στη Δυτική Στερεά από 14 έως 29, στην Πελοπόννησο από 13 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 24, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και στις Σποράδες από 16 έως 25, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 16 έως 27, στις Κυκλάδες από 16 έως 24, στα Δωδεκάνησα από 12 έως 25 και στην Κρήτη από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν πρόσκαιρα σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.