Πάτρα Ενωμένη: Νέος επικεφαλής ο Κώστας Σβόλης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέος επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» αναδείχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Σβόλης, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία από τον Νίκο Παπαδημάτο.

Το βράδυ της Παρασκευής συνεδρίασε η δημοτική παράταξη, με μοναδικό θέμα την αντικατάσταση του Νίκου Παπαδημάτου, ο οποίος έχει ανακοινώσει την παραίτησή του και από δημοτικός σύμβουλος.

Πρόταση του ίδιου του Νίκου Παπαδημάτου ήταν να αναλάβει τη θέση του επικεφαλής ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Κώστας Σβόλης.

Η υποψηφιότητα του Κώστα Σβόλη για τη θέση του επικεφαλής στηρίχτηκε από τους κ.κ. Παπαδημάτο, Σβόλη, Σιαδήμα, Θεοδωρόπουλο, Ξυλιά και Νικολάου.

«Παρών» ψήφισε ο ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι στηρίζει τον Κώστα Σβόλη ως επικεφαλής, αφού αποτελεί επιλογή της πλειοψηφίας και ο ίδιος παραμένει δημοτικός σύμβουλος και ενεργό μέλος της παράταξης.

Ο Νίκος Παπαδημάτος παραμένει δημοτικός σύμβουλος μέχρι την επερχόμενη συνεδρίαση του οργάνου, αφού σύμφωνα με τον κανονισμό, το Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να κάνει αποδεκτή την παραίτησή του.

Την έδρα του Νίκου Παπαδημάτου καταλαμβάνει ο Σπύρος Πολίτης, ο οποίος σε δηλώσεις του δήλωσε τη στήριξή του στον κ. Σβόλη.

Υπενθυμίζεται ότι η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» είναι η τρίτη κατά σειρά δύναμη του Δημοτικού Συμβουλίου, με 7 έδρες, μετά τις παρατάξεις του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γρηγόρη Αλεξόπουλου

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.