Πάτρα: Οι εκδηλώσεις για την επέτειο του «ΟΧΙ» – Ολοκληρώθηκε η παρέλαση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νεότερη ενημέρωση Την εθνική επέτειο της  28ης Οκτωβρίου τιμά η Πάτρα και οι επετειακές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας ενώ ακολούθησε η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Αγίου Ανδρέου η οποία ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι. Πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι αρχών και φορέων έδωσαν το παρών.

Στην Πάτρα βρίσκεται ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Παναγιώτης Τσακλόγλου εκπροσωπώντας την κυβέρνηση. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης

 

Πρώτη ενημέρωση: Με λαμπρότητα τελέστηκε η επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις στην Πάτρα εκπροσωπεί ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Παναγιώτης Τσακλόγλου.

Ακολουθεί η  Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο της Ελευθερίας (πλατεία Εθνικής Αντίστασης) όπου θα υπάρχει τιμητική φρουρά από σημαιοφόρους των Λυκείων, Γυμνασίων και Δημοτικών Σχολείων των Πατρών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.