Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας – Καταγγέλλει την κλήτευση του Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Οικοδόμων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει την προκλητική κλήτευση   σε δίκη του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και μέλους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, Βάλσαμου Συρίγου, γιατί με πολλούς άλλους συναδέλφους τον Οκτώβρη του 2019 πρωτοστάτησε σε κινητοποίηση ενάντια στον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας εργατικής οικογένειας.

Οι διώξεις πρωτοπόρων αγωνιστών συνδικαλιστών δεν έχουν τελειωμό , έτσι μετά την κλήση της προέδρου της ΟΕΝΓΕ , τις εδώ και καιρό συνεχείς και απανωτές διώξεις αγωνιστών   συνδικαλιστών  στην Πάτρα ήρθε τώρα και η δίωξη του συναδέλφου Συρίγου που σκοπό έχουν να τρομοκρατήσουν τα συνδικάτα και τους συνδικαλιστές έτσι ώστε να μην αντιδρούμε στους πλειστηριασμούς , στις απολύσεις και στην αντιλαϊκή-αντιεργατική πολιτική της κυβέρνησης που μαζί με την καταστολή προσπαθούν να δημιουργήσουν ασφυκτικό κλοιό για τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα.

Είναι γελασμένοι όμως αν νομίζουν ότι θα φοβηθούμε και θα κάνουμε πίσω.

Το δίκιο μας και η αλληλεγγύη μας είναι η δύναμη μας.

Ο αγώνας μας είναι η ελπίδα μας.

•  Δεν θα μείνουμε στο να κοιτάμε τους τραπεζίτες να <<ξεκληρίζουν>> τις εργατικές –λαϊκές οικογένειες παίρνοντας τα σπίτια τους.

• Δεν θα μείνουμε στο να κοιτάμε να κόβουν το ρεύμα στα λαϊκά σπίτια και από την άλλη να χαρίζουν εκατομμύρια στους μεγάλοεφοπλιστάδες, στους τραπεζίτες ,και στον κάθε λογής μπαταχτσή.

•   Δεν συμβιβαζόμαστε με την βάρβαρη πολιτική τους.

Απαιτούμε να σταματήσει κάθε δίωξη του συναδέλφου Γ. Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και μέλους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ που με τον αγώνα του είναι αγκάθι στο μάτι της κυβέρνησης και της εργοδοσίας.

Η 9η Νοέμβρη με την μεγάλη Πανεργατική Πανελλαδική Απεργία ας αποτελέσει την ημερομηνία αντεπίθεσης της εργατικής τάξης   απέναντι σε όλους αυτούς που θέλουν να την βάλουν στο περιθώριο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.