Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο άντρας που σκότωσε το γατάκι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ταυτοποιήθηκε από την Αστυνομία ο άντρας που κακοποίησε και φέρεται να σκότωσε νεογέννητο γατάκι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στις 20 Αυγούστου.

Εξετάζοντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης και αξιοποιώντας πληροφορίες και μαρτυρικές καταθέσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποίησουν τον δράστη της αποτρόπαιας πράξης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν κάτοικο του κέντρου της πόλης, περίπου 40 ετών, ο οποίος κλήθηκε να δώσει κατάθεση. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του.

Το βίντεο ντοκουμέντο το οποίο κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας καταστήματος επί της οδού Ερμού στη Θεσσαλονίκη δείχνει τη στιγμή που ένας άντρας με χρωματιστή μπλούζα και καπέλο, πλησιάζει τη νεογέννητη γάτα, την ποδοπατά και στη συνέχεια αποχωρεί.

Το βίντεο με τις πολύ σκληρές εικόνες παραδόθηκε λίγες ημέρες μετά το συμβάν στην Φιλοζωική Οργάνωση Θεσσαλονίκης «Νοιάζομαι», η οποία με τη σειρά της υπέβαλε σχετική καταγγελία στην ΕΛΑΣ. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν εις βάρος του δικογραφία για κακοποίηση και πιθανή θανάτωση ζώου, από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου που χειρίζονται την υπόθεση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.