Ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» – Πέντε ώρες μέσα στο αεροπλάνο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεν περιγράφεται με λόγια η αδιανόητη ταλαιπωρία που ζουν εδώ και ώρες ταξιδιώτες, που επρόκειτο το Σάββατο (15.10.2022) το πρωί να «πετάξουν» με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» για την Αυστρία.

Οι ταξιδιώτες, ανάμεσά τους και ηλικιωμένοι άνθρωποι σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κανονικά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου για να φύγουν για την Αυστρία αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν τα προβλήματα που θα προκαλούσε στο Ηράκλειο η κακοκαιρία. Ούτε πως θα πλημμύριζε η πίστα αλλά και το εσωτερικό του «Νίκος Καζαντζάκης»!

Πολλές ήταν οι πτήσεις που δεν έφτασαν ποτέ στο «Νίκος Καζαντζάκης» λόγω της κακοκαιρίας και πολλές εκείνες που δεν έφυγαν ποτέ από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Οι επιβάτες της πτήσης τσάρτερ για την Αυστρία επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο, το οποίο, όμως, δεν μπορούσε να απογειωθεί εξαιτίας του καιρού. Εγκλωβίστηκαν μέσα στο αεροπλάνο γιατί λόγω του αέρα δεν μπορούσαν να στείλουν σκάλα να τους κατεβάσει και το εσωτερικό του αεροδρόμιου είχε επίσης πλημμυρίσει!

Ύστερα από πέντε ώρες εγκλωβισμού, οι αρμόδιοι είπαν ότι θα πήγαινε γιατρός να δει τους επιβάτες, πολλοί από τους οποίους είναι ηλικιωμένοι και με προβλήματα υγείας και παρέμεναν μέσα στο αεροπλάνο πριν από τις 10:30, όταν και επρόκειτο να απογειωθεί η πτήση τους!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.