Νίκος Παπανδρέου: Ο αδερφός μου Γιώργος μένει με την μητέρα μου σε ένα νοικιασμένο σπίτι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου αλλά και στην μητέρα του Μαργαρίτα αναφέρθηκε ο Νίκος Παπανδρέου. Ο Νίκος Παπανδρέου μίλησε μεταξύ άλλων και για τα ψέματα που έχουν κατά καιρούς γραφεί για την οικογένειά του.

«Αυτό δείχνει ότι έχουμε παλάτια;»

Με αφορμή το νέο του βιβλίο για τους έρωτες του Ανδρέα, ο συγγραφέας και επιλαχών ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε στη Lifo.

Στην ερώτηση «Ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για σας;» ο Νίκος Παπανδρέου αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι η μητέρα του Μαργαρίτα και ο αδελφός του Γιώργος μένουν μαζί σε νοικιασμένο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο.

Αναλυτικά η απάντηση του Νίκου Παπανδρέου.

«Όχι μόνο για μένα αλλά για όλη μου την οικογένεια. Ήταν τη μνημονιακή περίοδο, ειδικά τα χρόνια 2013-2014. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πάνος Καμμένος μας είχαν κατηγορήσει ότι έχουμε αμύθητα πλούτη. Διέδιδαν ότι η «Μαργαρίτα Παπανδρέου έχει 550 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό». Ζήσαμε ένα τοξικό κλίμα. Η δύναμη του επιθέτου δεν μπορούσε να αποδομηθεί ιδεολογικά και αποφάσισαν να το κάνουν στοχεύοντας στο ηθικό. Μια ατελείωτη τυμβωρυχία. Έπρεπε να δημιουργήσουν την εικόνα ότι είμαστε κλέφτες. Τώρα, πόσοι ακόμη το πιστεύουν αυτό; Τι να σας πω.

Το μόνο που θα απαντήσω, και το λέω για πρώτη φορά, είναι ότι η μητέρα μου Μαργαρίτα με τον αδελφό μου Γιώργο μένουν μαζί σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Αυτό δείχνει ότι έχουμε παλάτια; Ο πατέρας μου άλλωστε στη διαθήκη είχε γράψει «το πιο σημαντικό κληροδότημα που αφήνω στα παιδιά μου είναι το επίθετο μου».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.