Κολωνός: 39χρονος παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ- Συνομιλούσε με την 12χρονη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ακόμη ένας άνδρας προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, καθώς ισχυρίστηκε πως συνομιλούσε με την 12χρονη από τον Κολωνό μέσω διαδικτύου, ενώ – όπως είπε – δεν γνώριζε την ηλικία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 39χρονο που ανέφερε πως είχε επικοινωνήσει στις αρχές Αυγούστου με ένα προφίλ το οποίο φέρεται να είναι της 12χρονης από τον Κολωνό. Ο ίδιος ανέφερε πως το παιδί του είπε ότι είναι 17 ετών.Σημειώνεται πως είναι ο 12ος άνδρας που πήγε μόνος του στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, κατά το ίδιο ρεπορτάζ αναμένεται νέα κατάθεση του παιδιού ακόμα και σήμερα, εφόσον το επιτρέψει ο παιδοψυχολόγος.

Ρεπορτάζ της ΕΡΤ σημειώνει πως ενώ έχουν τα ταυτοποιηθεί όλοι όσοι συνομιλούσαν με το παιδί, δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ο «Μιχάλης», το άτομο που φαίνεται να έχει παίξει ρόλο μαστροπού στην υπόθεση.

Όσον αφορά στην μητέρα της 12χρονης, από τις έρευνες δεν φαίνεται να υπάρχει η εφαρμογή blindchat στο κινητό και στον υπολογιστή της, όπως επίσης δεν φαίνεται να έχει πρόσβαση και στους λογαριασμούς στα social media.

Η 37χρονη μητέρα θα καταθέσει και αίτημα άρσης της προσωρινής κράτησης, ίσως και εντός της ημέρας.

Πηγή:newsit

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.