Αλ. Χαρίτσης: Η κυβέρνηση συνεχίζει να εξαπατά την κοινωνία με το «καλάθι του νοικοκυριού»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Την ώρα που το σούπερ μάρκετ έχει γίνει εφιάλτης, η αισχροκέρδεια σαρώνει την αγορά, η ακρίβεια σε βασικά είδη διατροφής ξεπερνά κάθε προηγούμενο και το διαθέσιμο εισόδημα είναι από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη, η κυβέρνηση επιμένει να αντιμετωπίζει την πρωτοφανή κρίση με επικοινωνιακά τερτίπια». 

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης και τονίζει ειδικότερα ότι «το «καλάθι του νοικοκυριού», που αφορά μόλις πενήντα από τα χιλιάδες προϊόντα, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσει την εκρηκτική κατάσταση, κάτι που άλλωστε τονίζουν και με ανακοινώσεις τους οι φορείς της αγοράς».

Ο κ. Χαρίτσης σημειώνει ότι «αντί για εντατικοποίηση των ελέγχων και αυστηρή πάταξη της αισχροκέρδειας, αντί για μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και του ΕΦΚ στα καύσιμα, όπως άλλωστε συστήνει η ΕΕ, η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να εξαπατά την κοινωνία που δοκιμάζεται».

Υποστηρίζει πως η κυβέρνηση «ούτε θέλει ούτε μπορεί να αντιμετωπίσει αποφασιστικά και αποτελεσματικά την κρίση» και πως μόνη λύση είναι η πολιτική αλλαγή.

 

ΑΜΠΕ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.