Πάτρα: Συνεχίζει η παράσταση «Ο Καραγκιόζης, Ο Φαέθων και το άρμα του Ήλιου»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεχίζεται με επιτυχία για δεύτερη εβδομάδα στο καραγκιοζοθέατρο Περί Σκιών (Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος, Πάτρα) η παράσταση «Ο Καραγκιόζης, Ο Φαέθων και το άρμα του Ήλιου». Ένα έργο εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία όπου επιμελήθηκε ο καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός θα παρουσιαστεί στο κοινό για τρεις παραστάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτώβριου.

Ο μύθος του Φαέθωνα αναδεικνύει έναν τολμηρό και όμορφο νέο που ζούσε με τη μητέρα του στη Γη και θαύμαζε τον πατέρα του, τον Ήλιο. Πάντα ονειρευόταν να πετάξει ψηλά στον ουρανό με το ολόχρυσο άρμα του Ήλιου παρά τους μεγάλους κινδύνους που έκρυβε αυτό και τις επιφυλάξεις του πατέρα του.

Υπό την καθοδήγηση και τις πατρικές συμβουλές ο Φαέθων κατάφερε τελικά να οδηγήσει το άρμα ψηλά, αλλά υπερεκτίμησε τις δυνατότητες του και δεν μπόρεσε να το χαλιναγωγήσει σωστά. Ο ενθουσιασμός της νιότης του και η επιπολαιότητα του καθόρισαν εντέλει την πορεία της ζωής του. Στο ρόλο του ιπποκόμου, ο Καραγκιόζης, ο πρωταγωνιστής του θεάτρου σκιών.

Το Περί Σκιών θα επισκέπτονται σχολικές μονάδες (δημοτικά, νηπιαγωγεία κτλ) για να παρακολουθήσουν την παράσταση στα πλαίσια θεατρικής αγωγής και εκπαίδευσης

3 Παραστάσεις

Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 11:30 π.μ. και στις 6:00 μ.μ.

Τηλ. Κρατήσεων θέσεων: 6947938358

Περί Σκιών: Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος. Πάτρα

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 6 € (κλήρωση φιγούρες)

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.