Πάτρα: Το «Γλυκό Αρσενικό» επιστρέφει στο θέατρο act

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Μετά τις sold out παραστάσεις της Άνοιξης, το θεατρικό έργο «Γλυκό Αρσενικό», μια διασκευή του πασίγνωστου έργου «Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα» του Τζόζεφ Κέσελρινγκ, κωμωδία διάσημη από την κινηματογραφική της μεταφορά, παρουσιάζει η θεατρική ομάδα ΣΚΑΛΕΤΑ στο Θέατρο ACT σε σκηνοθεσία-διασκευή Γεωργίας Ηλιοπούλου.

Οι παραστάσεις θα παιχτούν στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα) από τις 13 έως τις 23 Οκτωβρίου 2022 κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21.30 και Κυριακή στις 20.00.

Το έργο ανέβηκε αρχικά στο Μπροντγουέη το 1941 και μεταφέρθηκε το 1944 στο σινεμά από τον μεγάλο Φρανκ Κάπρα για να γίνει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Κάρι Γκράντ ερμηνεύοντας έναν κριτικό θεάτρου που επισκέπτεται τις γεροντοκόρες θείες του. Με έκπληξη θ’ ανακαλύψει ότι οι γλυκές αυτές γριούλες έχουν ένα περίεργο χόμπι. Αλλά δεν είναι οι μόνες. Όλη η οικογένεια έχει πολύ ιδιαίτερους τρόπους για να διασκεδάζει.

Μια κατάμαυρη κωμωδία όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Η θεατρική ομάδα Σκαλέτα παρουσιάζει το «Γλυκό Αρσενικό» προσπαθώντας να συμπράξει, να δημιουργήσει και να εκφραστεί μέσα από τη δημιουργική διαδικασία του θεάτρου και να μοιράσει άφθονο γέλιο.

Ημέρες παραστάσεων:

Πέμπτη 13 – Παρασκευή 14- Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 21:30μ.μ.

Κυριακή 16  Οκτωβρίου και ώρα 20:00μ.μ.

Πέμπτη 20- Παρασκευή 21 – Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα 21:30μ.μ.

Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 20:00

Στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα)

Πληροφορίες – κρατήσεις: 2610272037 – 6936122263

 

Σκηνοθεσία –Διασκευή : Ηλιοπούλου Γεωργία

Βοηθός σκηνοθέτη : Ζέτα Σουρλά

Σκηνογραφία –Κατασκευές :Δημήτρης Ράπτης

Φωτισμοί : Ιωάννης Αναστασόπουλος

Παίζουν:

Σοφία Αρβανίτη, Γιώργος Καριώρης, Τριαντάφυλλος Κωνσταντινάκος, Δήμητρα Κωνσταντίνου, Μαρία Κουτρούμπα, Άρης Ζησιμάτος, Χρήστος Μουντούρης, Ζήνος Μπουγιουκλής, Μάγδα Ντίλιου, Αγγελική Παναγιωτακοπούλου, Δώρα Σκαρλάτου, Ζέτα Σουρλά, Κώστας Τσορτός, Εμμανουήλ  Χολέβας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.