Παράδεισος των κυριών – επόμενα επεισόδια: Πώς θα κινηθεί ο Ντίνος μετά τις αποκαλύψεις για τη βραδιά του φόνου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών», που θα προβληθούν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου.

Δυνατές ερμηνείες, γοητευτικοί πρωταγωνιστές, πάθη, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλές ανατροπές σε μια διαφορετική σειρά με όλα τα στοιχεία που την καθιστούν ακαταμάχητη.

«Ο Παράδεισος των κυριών», μια μεγάλη, πλούσια και φιλόδοξη παραγωγή, μια δραματική σειρά εποχής με υπέροχα σκηνικά και κοστούμια, πλαισιωμένη από λαμπερούς πρωταγωνιστές που μεταφέρουν το θεατή στην αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60.

Παράδεισος των κυριών: Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, στις 20:00, Επεισόδιο: 15

Η Μιράντα μετά τις απειλές που δέχθηκε είναι έτοιμη να καταρρεύσει, ενώ ο Θανάσης δείχνει αποφασισμένος να θολώσει τα νερά και παραδόξως σε αυτή του την προσπάθεια βρίσκει συμμάχους που δεν τους περίμενε κανείς.

Άραγε θα καταφέρει να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα της Μιράντας; Πώς θα κινηθεί ο Ντίνος μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν για τη βραδιά του φόνου;

Παράδεισος των κυριών: Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στις 20:00, Επεισόδιο: 16

Η Όλγα είναι έτοιμη να αποδεχτεί, ότι η Αμαλία δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο κρασί της σε σχέση με τον Πάρη. Καινούρια δεδομένα όμως την τρομάζουν και την οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις. Η Αμαλία προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον πατέρα της, που την έπιασε να το σκάει απ’ το σπίτι, όσο ο Ντίνος την περιμένει με ανυπομονησία απ’ έξω για το ραντεβού τους.

Ο Βλησσάρης απ’ την άλλη έχει βολευτεί και νοιώθει πολύ άνετα εκεί που φιλοξενείται, όμως μια περίεργη επίσκεψη, θα του αλλάξει τη διάθεση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.