Νένα Μεντή: «Ήμουν παντρεμένη, αλλά… ζεβζέκω, την κούναγα την ουρά μου»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Νένα Μεντή μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τον τσακωμό της με τον Σταμάτη Φασουλή, την περιουσία από τις αμοιβές της τηλεόρασης, τα τρία παιδιά που έχασε και την παραδοχή πως είχε παράλληλες σχέσεις.

Η σχέση με τον Σταμάτη Φασουλή

«Με τον Φασουλή έχω ένα παρελθόν πολύ μακρύ μέσα στους αιώνες. Στο θέατρο τα πάμε καλύτερα σε σχέση με την ζωή.. Με τον Σταμάτη υπέβοσκε κάτι ερωτικό και συγχρόνως μία διεκδίκηση από την μεριά του. Ήμουν παντρεμένη, αλλά… ζεβζέκω, την κούναγα την ουρά μου, όχι μονό ερωτικά. Στη δουλειά είχαμε ρωγμές με τον Σταμάτη Φασουλή και κάναμε 10 χρονιά να βρεθούμε», είπε η ηθοποιός.

Έφτιαξα 3 σπίτια από την τηλεόραση

Οι αμοιβές που λάμβανε από τις τηλεοπτικές σειρές που συμμετείχε ήταν τόσο μεγάλες που κατάφερε να φτιάξει τρία σπίτια.

«Δεν ήθελα πάντα να κάνω παιδί. Στα 36 – 37 είπα μήπως μετανιώσω που δεν θα έχω κάνει και έκανα. Έχασα τρία παιδιά από τοξόπλασμα, είχα φάει κάτι που το είχε γλείψει μία γάτα», είπε.

Στα νιάτα της έχασε και τον πρώτο της άνδρα, ο οποίος έφυγε από καρδιά στα 34, αλλά και τον πατέρα της.

Οι προτάσεις για παρουσίαση εκπομπών

«Όταν έκανα τις «Τρεις Χάριτες» μου έκαναν 5 προτάσεις να παρουσιάσω τοπ εκπομπές τότε. Θα μπορούσα να είχα παρουσιάσει τον Πρωινό Καφέ!», είπε για τις προτάσεις που είχε δεχτεί.

«Η χαρτοπαιξία είναι ο τίτλος μου, όχι για πάρα πολύ καιρό όμως. Έπαιζα στα χαρτιά μόνο πόκα και πρέφα, και σε καφενείο έπαιζα».

Η Νένα Μεντή δήλωσε πως δεν έχει καλή σχέση με τις εκκλησίες.

«Ούτε παντρεύτηκα τον σύντροφό μου και παιδί έκτος γάμου έκανα, ούτε βάφτισα το παιδί. Δεν έχω καλή σχέση με τις εκκλησίες. Δεν πιστεύω στο Θεό, δυστυχώς, θα ήμουν πολύ τυχερή αν πίστευα, για αυτό φοβάμαι τον θάνατο», αποκάλυψε.

Οι παράλληλες σχέσεις

Με τον σύντροφό της δεν μένουν μαζί, γιατί θέλουν να έχει ο καθένας τον προσωπικό του χώρο, ενώ δήλωσε πως ζηλεύει γενικά.

«Ζήλεψα πάρα πολύ! Τι νομίζεις, ότι ήμουν καμία μουλάρα που δεν την ενδιαφέρουν τα ερωτικά πάθη; Με τον σύντροφό μου όταν ήμασταν νέοι είχαμε και παράλληλες σχέσεις, το γνωρίζαμε και οι δυο, αλλά πήγα να πεθάνω από την στεναχώρια», είπε η Νένα Μεντή και υπογράμμισε πως διαχωρίζει την αγάπη από τον έρωτα.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.