Δανάη Μπάρκα: Αποφασίσαμε να το λήξουμε επειδή αγαπιόμαστε ακόμα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για το τέλος της μακροχρόνιας της σχέσης μίλησε η Δανάη Μπάρκα.

Μια εφ’ όλης της ύλης στην Ελένη Μενεγάκη παραχώρησε η Δανάη Μπάρκα, στο πλατό της εκπομπής του MEGA, όπου και αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην απόφαση να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους με τον πρώην αγαπημένο της.

“Στο Χαλάνδρι έμενα με το αγόρι μου 7-8 χρόνια στο σπίτι του και μετά, επειδή μου άρεσε πολύ η περιοχή, βρήκα όταν τελείωσε αυτή η σχέση σπίτι στην ίδια γειτονιά” εξομολογήθηκε αρχικά η Δανάη Μπάρκα για να εκφραστεί στη συνέχεια ανοιχτά για τους λόγους που ήρθε το τέλος στη σχέση της.

“Έγινε αβίαστα. Ενώ έγινε απότομα, με το που γνωριστήκαμε ήρθε αμέσως και η συγκατοίκηση και όλα, επειδή ήταν η ανάγκη μας χωρίς να το σκεφτούμε και χωρίς να βάλουμε ταμπέλα έγινε γιατί περνούσαμε πολύ ωραία. Με την ίδια λογική αποφασίσαμε και να το λήξουμε.

Ακριβώς επειδή αγαπιόμαστε ακόμα και πάντα θα αγαπιόμαστε, για να προστατεύσουμε το μεταξύ μας, το εμένα και το δικό του, αποφασίσαμε ότι το μαζί ερωτικά έπρεπε να ολοκληρωθεί”.

“Με πολύ κλάμα, δυσκολίες, σκαμπανεβάσματα, όπως κάθε χωρισμός, είδαμε ότι όντως πιεστήκαμε στην αρχή, αλλά μετά; έγινε για καλό.

Είμαστε και οι δύο άνθρωποι που πιστεύουμε ότι όλα γίνονται για καλό” δήλωσε η Δανάη Μπάρκα.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.