«Βόμβα» από τη Sun: «Μην φέρεις μαζί σου τη Μέγκαν, είναι ανεπιθύμητη» είπε ο Κάρολος στον Χάρι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι διάλογοι λίγο πριν πεθάνει η Ελισάβετ.

Ηβρετανική εφημερίδα αναφέρει πως το Παλάτι δεν ήθελε τη Μέγκαν Μαρκλ στο Μπαλμόραλ όταν πέθανε η Ελισάβετ. Ήταν ακόμη μια αφορμή για ένα νέο επεισόδιο στο οικογενειακό δράμα με τίτλο Megexit, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα DailyMail.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, τις ώρες που προηγήθηκαν του θανάτου της 96χρονης Ελισάβετ και ενώ μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευδαν να βρεθούν το πλευρό της, ο γιος της Κάρολος φέρεται να ξεκαθάρισε τηλεφωνικώς στον μικρότερο γιο του ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη στο Μπαλμόραλ.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Sun, o πρίγκιπας Χάρι βρισκόταν στην Αγροικία Φρόγκμορ όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από τον πατέρα του, ο οποίος του ζήτησε να ταξιδέψει μόνος στη Σκωτία και όχι με τη Μέγκαν.

«Ο Κάρολος είπε στον Χάρι ότι θα ήταν λάθος και ανάρμοστο να βρεθεί η Μέγκαν στο Μπαλμόραλ σε μια τόσο θλιβερή στιγμή», είπε πηγή στην εφημερίδα.

«Του επισημάνθηκε ότι ούτε η Κέιτ θα πήγαινε και ότι μόνο οι πολύ στενοί συγγενείς θα έπρεπε να βρίσκονται στο πλευρό της Ελισάβετ. Ο Κάρολος έκανε ξεκάθαρο ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη», αναφέρει το δημοσίευμα.

Πηγή από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας σημείωσε ότι «είναι δύσκολο να περνάς χρόνο με κάποιον που ξέρεις ότι πρόκειται σύντομα να εκδώσει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για εσένα».

Βρετανικά ΜΜΕ αναφερόμενα στη στάση της Κέιτ, σημειώνουν ότι για τη σύζυγο του Ουίλιαμ εξαρχής, δεν τέθηκε ζήτημα μετάβασής της στο Μπαλμόραλ.

Ωστόσο, το «επεισόδιο» πλέον θεωρείται λήξαν. Άλλωστε, ο νέος βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου στο πρώτο διάγγελμά του προς τον βρετανικό λαό μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ζεύγος λέγοντας: «Θέλω επίσης να εκφράσω την αγάπη μου για τον Χάρι και τη Μέγκαν, καθώς συνεχίζουν να φτιάχνουν τη ζωή τους στο εξωτερικό».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.