Βολές Νταβούτογλου σε Ερντογάν για το «θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κριτική στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός και στενός συνεργάτης του, Αχμέτ Νταβούτογλου, λέγοντας πως με τραγούδια τύπου «θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ» δεν αντιμετωπίζεται η αλλαγή ισορροπίας στους αιθέρες με την απόκτηση μαχητικών F-35 από την Ελλάδα.

«Αλλάζει σοβαρά η ισορροπία στους αιθέρες μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας. Η Ελλάδα θα πάρει και F-16 και F-35 και θα ενισχύσει περισσότερο την αεροπορία της, ενώ εμείς δεν θα έχουμε F-35. Τα F-35 αυτή τη στιγμή διαθέτουν την πιο εξελιγμένη τεχνολογία της αεροπορίας σε όλο τον κόσμο, θα τα έχουν οι Έλληνες», «θα το αντιμετωπίσετε με το τραγούδι ‘’θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ;’’», είπε ο Αχμέτ Νταβούτογλου που πλέον είναι πρόεδρος του αντιπολιτευόμενου «Κόμματος του Μέλλοντος».

Σε τουρκικά ΜΜΕ αναλυτές τονίζουν μάλιστα ότι η Άγκυρα ό,τι είναι να κάνει πρέπει να το κάνει τώρα πριν τα πράγματα χειροτερέψουν σε αμυντικό επίπεδο για την Τουρκία.

Αναφέρουν ακόμη ότι τα F-35 μπορούν να απογειωθούν από την Αθήνα, να φτάσουν στην Τουρκία και να ξαναφύγουν «ξαφνικά ένα βράδυ» χωρίς καν εκείνοι να το αντιληφθούν, καθώς δεν εντοπίζονται από τα ραντάρ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.