Συνεχίζεται το παραλήρημα Ερντογάν: Η Ελλάδα δεν έχει καμία αξία στο ΝΑΤΟ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι αρνητικές δηλώσεις της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ για την Τουρκία δεν μπορούν να βλάψουν τις σχέσεις μεταξύ της Άγκυρας και της Συμμαχίας, δήλωσε προκλητικά ο γιαλαντζί σουλτάνος.

«Η αρνητική προσέγγιση της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ δεν αποδυναμώνει τις σχέσεις Τουρκίας – ΝΑΤΟ», ανέφερε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στους δημοσιογράφους μετά την προσευχή της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη, όπως μεταδίδει το Anadolu,

Συνεχίζοντας την προκλητική ρητορική κατά της χώρας μας, ανέφερε ότι «Η Ελλάδα δεν έχει καμία αξία στο ΝΑΤΟ» προσθέτοντας ότι η συμμαχία είναι ισχυρή με την Τουρκική Δημοκρατία.

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις ο Ακάρ πέταξε με τουρκικό μαχητικό πάνω από το Αιγαίο

Νωρίτερα, σήμερα, μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, πέταξε με F-16 πάνω από το Bόρειο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος εκδήλωσης για την έναρξη της νέας σεζόν εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας της Τουρκίας, που έδωσε το «παρών», ο Τούρκος υπουργός φόρεσε ειδική στολή και πέταξε με μαχητικό αεροσκάφος σε μια «ειδική πτήση πάνω από το Bόρειο Αιγαίο», όπως αναφέρει η εφημερίδα Hurriyet.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.