Ταλαιπωρείται ο κόσμος και πεθαίνει…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η κόρη του αείμνηστου λαϊκού τραγουδιστή και συνθέτη Στυλιανέα, Ιουστίνη, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο fb για την κατάσταση των νοσοκομείων της αχαϊκής πρωτεύουσας:

Το περασμένο Σάββατο μεταφέρθηκα με το ΕΚΑΒ στα επείγοντα στο Ρίο για μια επιπλοκή που συνέβη μετά από κάποια αγωγή που χρειάστηκε να πάρω. Δεν είμαι άνθρωπος που ανεβάζω την προσωπική μου ζωή κ το συγκεκριμένο το ανεβάζω μόνο κ μόνο επειδή απογοητεύτηκα πλήρως από την κατάσταση που επικρατεί σε ένα νοσοκομείο Πανεπιστημιακό!!! Ήμουν σε πολύ δύσκολη κατάσταση κ με έβαλαν να καθίσω σε μια καρέκλα στην είσοδο για ώρες, με στέλνανε παντού με τα πόδια, μου δώσανε λάθος εξετάσεις αίματος, δεν μ έβαλαν ούτε ορό, ο γιατρός (ο Θεός να τον κάνει) ήταν δεν ήταν 25 χρονών ειδικευόμενος κ το μόνο που μου απαντούσε στις ερωτήσεις ήταν «Συγνώμη, αλλά δεν γνωρίζω να σας απαντήσω», 3 φορές του είπα να πάρω ένα χάπι που θα με βοηθούσε κ δεν με αφηνε, τελικά με διώξανε, γύρισα σπίτι με ενοχλήσεις, τηλεφώνησα στην ξαδέρφη μου τη γιατρο, της εξήγησα την κατάσταση κ μου λέει » Μα γιατί δεν σε άφησε να πάρεις το χάπι; Παρτο αμέσως!» Και αφού το πήρα, μετά από μισή ώρα ένιωσα καλύτερα κ κοιμήθηκα. Και η συνέχεια, παρ’ ότι έχω ασφάλιση, συνεχίζεται σε ιδιώτες.
Εάν δεν φτιάξουν τα νοσοκομεία, να προσλάβουν ΓΙΑΤΡΟΥΣ κανονικούς, δεν ξαναψηφίζω κανέναν!!! Ταλαιπωρείται ο κόσμος και πεθαίνει από ανειδίκευτους! Και είδα κ αλλά περιστατικα, αλλά ας μη τα γράψω… Πάνω κάτω, τα ζείτε και κ τα ξέρετε… Είναι ντροπή για ένα Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο να μην έχει γιατρούς! Ο Θεός να μας προστατέψει!
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.