«Το πράσινο φτερό» του Κωνσταντίνου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O καλός Πατρινός δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος έχει πλέον και δεύτερη ιδιότητα, αυτή του συγγραφέα και όπως μας εξομολογείται:

Ο Καίσαρας πέρασε τον Ρουβίκωνα, ο Νηλ Αρμστρονγκ πάτησε το φεγγάρι και ο Αλέξανδρος έκοψε τον Γόρδιο δεσμό. Οσο για μένα, έγραψα ένα βιβλίο. Το οποίο σας το προσφέρω με όλη μου την αγάπη. Για να σας συντροφεύει τον χειμώνα που έρχεται… Το βιβλίο λέγεται: «Το πράσινο φτερό – Η συνωμοσία των Μελέκ» και είναι ένα μυθιστόρημα εποχής, μια μυθοπλασία. Διαδραματίζεται 100 περίπου χρόνια πριν, σε μια φανταστική εποχή όπου ο ελληνισμός έχει εκπληρώσει τα όνειρά του, όμως τα εμπόδια παραμένουν πολλά και τα μυστήρια… ακόμη περισσότερα! Το βιβλίο κυκλοφορεί την Παρασκευή 30/9 από τις εκδόσεις «Αρμός». Υ.Γ.: Αν έχεις έναν κήπο και μια βιβλιοθήκη, έχεις όλα όσα σου χρειάζονται…

Το πράσινο φτερό

Κωνσταντίνος Δ. Λαμπρόπουλος

Βρισκόμαστε στα μέσα της 10ετίας του 1920. Η Ελλάδα έχει πετύχει την εθνική της ολοκλήρωση. Εθνικός Διχασμός δεν υπήρξε ποτέ!
Η γαλανόλευκη κυματίζει και πάλι στη Βασιλεύουσα κι ένας μεγάλος χρυσός σταυρός έχει τοποθετηθεί στον τρούλο της Αγίας Σοφίας.
Παρά τους θριάμβους όμως, στον Μεγάλο Πόλεμο και τη Μικρασιατική εκστρατεία, ο εχθρός συνεχίζει να κινείται στο σκοτάδι.
Ένας εχθρός που κρύβεται καλά στα υπόγεια της Πόλης, στα αμπάρια ενός Ρωσικού θωρηκτού και στις κακοτράχαλες πλαγιές των Ποντιακών Άλπεων μαζί με όρνεα κι άλλα αρπαχτικά. Μια φοβερή συνωμοσία εξυφαίνεται στις σκιές και ένας πύρινος τρόμος απειλεί να τινάξει στον αέρα δυο ολόκληρες Αυτοκρατορίες.
Θα βρεθεί κάποιος να σώσει τις ζωές των κάτοικων της Κωνσταντινούπολης αλλά και τον ίδιο τον θρόνο;
Θα μπορέσει να λύσει τον γρίφο και να αποκαλύψει την συνομωσία των Μελέκ;

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.