Μέσι: «Διασκεδάζω με τον Νεϊμάρ, θηρίο ο Εμπαπέ»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στα μέσα της περασμένης δεκαετίας ο Λιονέλ Μέσι είχε συνθέσει μαζί με Νεϊμάρ και Σουάρες μία από τις πιο «δολοφονικές» επιθετικές τριπλέτες παγκοσμίως ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, η οποία σάρωσε σε Ισπανία και Ευρώπη, και λίγα χρόνια αργότερα ξαναζεί το «ίδιο έργο» σε μία άλλη χώρα, με τη φανέλα άλλης ομάδας, και όχι ακριβώς τους ίδιους πρωταγωνιστές.

Ο Νεϊμάρ είναι και πάλι στο πλευρό του όμως αντί για τον Σουάρες υπάρχει δίπλα τους ο «πολύς» Εμπαπέ, με τον Pulga να δίνει συνέντευξη στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο «TUDN» και να εκθειάζει τους δύο συμπαίκτες του στην Παρί.

«Εγώ και ο Νεϊμάρ γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, διασκεδάσαμε πολύ στην Μπαρτσελόνα. Θα μου άρεσε να απολαύσω πιο πολλά μαζί του στην Ισπανία αλλά η ζωή μάς έφερε να ξανασυναντηθούμε εδώ.

Ο Κιλιάν είναι ένας διαφορετικός παίκτης: είναι θηρίο, πολύ δυνατός στο ένας εναντίον ενός και πολύ γρήγορος. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, το αποδεικνύει εδώ και χρόνια και είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.