Κορμπεράν: «Ο προπονητής έχει την ευθύνη να βρει λύσεις, όταν η ομάδα δεν μπορεί να αποδώσει»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-0 από τη Φράιμπουργκ στη 2η αγωνιστική του Europa League. Ο Κάρλος Κορμπεράν στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV τόνισε πως τίποτα δεν δούλεψε καλά και όταν κάτι δεν πάει καλά τη μεγαλύτερη ευθύνη έχει προπονητής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κορμπεράν:
Για το ματς: «Ήμασταν κατώτεροι σε όλη την διάρκεια. Στις μονομαχίες, στην πίεση και στις στημένες φάσεις. Όταν προσπαθούσαμε να βρεθούμε μπροστά μας ξεπερνούσε η αντίπαλη ομάδα. Όταν πλησίαζε την περιοχή μας ήταν ικανή να δημιουργήσει συνθήκες για γκολ. Δεν δούλεψε καλά ούτε η άμυνα, ούτε η επίθεση, ούτε οι στημένες φάσεις».

Για την πνευματική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών: «Όταν κάτι τέτοιο δεν λειτουργεί καλά, η μεγαλύτερη ευθύνη είναι του προπονητή. Γιατί η ευθύνη την έχει ο προπονητής, να βρει λύσεις όταν δεν μπορεί να αποδώσει καλά».

Για την συνέχεια και την τελευταία θέση και αν υπάρχουν πιθανότητες για την πρόκριση: «Πρέπει να σκεφτούμε το παρόν, να αναλύσουμε τις ήττες, τι μπορούμε να κάνουμε. Μετά θα έχει σημασία το επόμενο ερώτημα, να δούμε τι θα κάνουμε».

Για τις νέες προσθήκες: «Νομίζω πως στο μυαλό όλων είναι στην ήττα, δεν έχουμε την πολυτέλεια να αναλύσουμε τις αφίξεις, Μας απασχολεί η απογοήτευση των καταπληκτικών οπαδών μας και δεν καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.