Πρωτοβουλία για να αποκτήσει ιδιόκτητα γραφεία ξεκινά η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πολλαπλές δράσεις , πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις αποφάσισε χθες το βράδυ στην πρώτη φθινοπωρινή συνεδρίασή της η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή και των Τομεαρχών στα κεντρικά γραφεία στην Πάτρα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Αντώνης Κουνάβης παρουσίασε το οργανωτικό πλαίσιο του επόμενου διμήνου που ψηφίστηκε ομόφωνα ενώ οι κυριότερες αποφάσεις της Δ.Ε.Ε.Π. ήταν :

· Ξεκινά η πρωτοβουλία προκειμένου η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας να αποκτήσει ιδιόκτητα γραφεία στην Πάτρα. Για το σκοπό αυτό το επόμενο δεκαπενθήμερο συγκροτείται ανεξάρτητη επταμελής επιτροπή η οποία στο τέλος του μήνα θα ανακοινώσει το πλαίσιο δράσης που θα απευθύνεται σε όλα τα μέλη της Οργάνωσης καθώς και την οικονομική εκστρατεία που θα ξεκινήσει.

· Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 συμπληρώνονται 48 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας και η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας θα διοργανώσει πολιτική εκδήλωση στην Πάτρα.

· Το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων.

· Ορίζονται νέοι Τομεάρχες και συμπληρώνονται οι υπόλοιποι Τομείς δράσης.

· Επαναρχίζουν οι συγκεντρώσεις στελεχών. Επόμενοι σταθμοί σε Διάσελο , Λάππα , Κάτω Αχαΐα , Λουσικά και Κουνινά.

· Δημιουργούνται σε συνεργασία με όλες τις ΔΗΜ.Τ.Ο. πυρήνες στελεχών σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα (πρώην Κοινότητες της Αχαΐας).

· Συνεχίζονται με επιτυχία οι εκστρατείες εγγραφής νέων μελών και οικονομικής ενίσχυσης.

· Η Αντιπρόεδρος της Οργάνωσης Έντζυ Σταματάκη αναλαμβάνει επικεφαλής του Τομέα Εκλογικής Ετοιμότητας.

· Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ερυμάνθου μετά από 20 χρόνια αποκτά και πάλι γραφεία και ξεκινούν οι περιοδείες.

· «Εθελοντές σε δράση». Συγκροτούνται νέες επιτροπές και οργανώνονται εκδηλώσεις υποδοχής τους.

· Την προσεχή Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου κλείνει ο Β’ Κύκλος των συγκεντρώσεων εκλογικής ετοιμότητας στελεχών στην Πάτρα και ξεκινούν στις 15 Σεπτεμβρίου αντίστοιχες διαδοχικές συγκεντρώσεις σε Ρίον , Ροδινή , Βλατερό , Αρόη , Προσφυγικά , Ψαροφάϊ , Ζαρουχλέϊκα , Παραλία , Οβρυά , και Βραχνέϊκα.

· Δρομολογούνται οι τελικές πρωτοβουλίες ώστε οι τρεις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της Πάτρας (Κέντρου Πόλης , Βορείου και Νοτίου Τομέα) που θα στελεχωθούν από νέα μέλη να αποκτήσουν δικά τους γραφεία.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.