Πάτρα: Πέθανε μία αγαπημένη δασκάλα πολλών μαθητών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η αναγγελία του θανάτου της Δήμητρας (Τούλας) Κανελλοπούλου το γένος Στεμπίλη η οποία “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Η κηδεία της έγινε στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης από τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Καρυάς Αχαΐας.
Εκεί και η οικογένεια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αχαΐας «Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ» την επί πολλά χρόνια αιμοδότη μας, βραβευμένη με χρυσό μετάλλιο από το Σύλλογο μας, την Δήμητρα Στεμπίλη – Κανελλοπουλου.
Η Δήμητρα, γεννήθηκε στην Κάτω Αχαγιά, σπούδασε στην Ακαδημία ως δασκάλα δημοτικής εκπαίδευσης και διετέλεσε δασκάλα σε πολλά σχολεία της περιφέρειας μας, με τις δυο τελευταίες θέσεις να είναι στο 12ο Δημοτικό και το 5ο Δημοτικό της Πάτρας, από το οποίο και συνταξιοδοτήθηκε.
Ήταν παντρεμένη με τον Δημήτρη Κανελλόπουλο, επίσης βραβευμένο με χρυσό μετάλλιο αιμοδότη του Συλλόγου με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, τον Αντώνη παντρεμένο με την Ιωάννα Σεβαστού, και την Μαριάνθη (απεβίωσε την 6η Αυγούστου 2022) που ήταν παντρεμένη με τον Κώστα Μουρούτογλου. Είχε αποκτήσει τρία εγγόνια, τον Δημήτρη, την Αγγελική και τον Ανδρέα.
Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής: «Την ευχαριστούμε για όλα όσα έκανε και πρόσφερε στον Σύλλογο μας και ευχόμαστε ολόψυχα την εξ ύψους παρηγορία στην οικογένεια της».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.