Πάτρα: Πατέρας 12χρονης ακινητοποίησε 47χρονο που της έστελνε άσεμνα μηνύματα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πώς έγινε το περιστατικό. Στον εισαγγελέα ο δράστης.

Την πλησίασε μέσω του instagram, της έστελνε μηνύματα άσεμνου περιεχομένου και είχε την πρόθεση για να της κλείσει ραντεβού, προκειμένου να συναντηθούν, έχοντας δείξει τις διαθέσεις του.

Ο λόγος για έναν 47χρονο δράστη Έλληνα που, σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, πλησίασε μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα του instagram, μια 13χρονη κοπέλα, βλέποντας τις φωτογραφίες της και στέλνοντας της μηνύματα.

Ο 42χρονος πατέρας όμως της 13χρονης, για καλή τύχη της κοπέλας, παρακολουθούσε το κινητό τηλέφωνο του παιδιού του και έτσι σε συνεργασία με τους αστυνομικούς με τους οποίους ήρθε αμέσως σε επαφή αποφάσισε να στηθεί αυτό το… παιχνίδι με το δήθεν ραντεβού, προκειμένου να συλληφθεί ο 47χρονος και να μην του δοθεί η δυνατότητα να ενοχλήσει με αυτόν τον τρόπο και άλλα ανήλικα κορίτσια.

Η 13χρονη, μαζί με τον πατέρα της, έτσι του απάντησαν καταφατικά στο δήθεν ραντεβού , το ραντεβού δόθηκε σε πλατεία των Ζαρουχλείκων  και όταν έγινε οι αστυνομικοί – μαζί με τον πατέρα της ανήλικης που ήταν εκεί – συνέλαβαν τον 47χρονο.  Ο 47χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.