Πάτρα: Ληστεία σε τράπεζα στην Ακρωτηρίου(ΝΕΟΤΕΡΑ)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ήταν λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τρίτης όταν ένα άτομο που φορούσε περούκα, καπέλο και γάντια μπήκε στο υποκατάστημα της Alpha bank στη συμβολή των οδών Ακρωτηρίου και Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάτρα και κραδαίνοντας ένα όπλο απείλησε υπαλλήλους και πελάτες ζητώντας τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία.

Την ίδια στιγμή ο συνεργός του περίμενε στην είσοδο του τραπεζικού καταστήματος.

Οι αυτοπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι ο ληστής βρισκόταν σε καθεστώς πανικού, αφού έτρεμε ολόκληρος και μάλιστα φεύγοντας μαζί με τον συνεργό του από το σημείο πεζοί, ξέχασε μέσα στην τράπεζα, ένα μπουκάλι νερό που κρατούσε στα χέρια του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ληστές πήραν λιγότερα από 2.000 ευρώ.

Από το σημείο έφυγαν πεζοί και εκτιμάται ότι στη συνέχεια διέφυγαν με κλεμμένο δίκυκλο.

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία ειδοποιήθηκε και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών.

Πρώτη ενημέρωση: Συναγερμός στην συμβολη των οδών Ακρωτηρίου και Ελευθερίου Βενιζέλου. Δυο άτομα εισέβαλαν λίγο μετά τις 8 το πρωί στο υποκατάστημα της τράπεζας Alpha bank και λήστεψαν το ταμείο. Ο ένας από αυτούς φορούσε περούκα, καπέλο και γάντια.

Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή των δραστών που διέφυγαν από τη σημείο πεζοί. Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε μηχανάκι που είχαν αφήσει κοντά στην τράπεζα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.