Πάτρα: Ο καιρός σήμερα Παρασκευή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση η οποία θα συνεχιστεί μέχρι και το Σάββατο το πρωί.

Ο μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός, επισημαίνει ότι «τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα», έρχονται «ισχυρές βροχές, καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, κεραυνοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους την ώρα των φαινομένων, πρώτα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και αργότερα στην δυτική και κεντρική Μακεδονία».

Την Παρασκευή, σύμφωνα με τον κύριο Αρνιακό “περιμένουμε τα ισχυρά φαινόμενα το πρωί στην Μακεδονία, αργότερα στην Θεσσαλία και το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο”.

Το Σάββατο, όπως τονίζει “τα ισχυρά φαινόμενα θα περιοριστούν κυρίως στην κεντρική, στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη, αλλά θα εξασθενήσουν γρήγορα και ο καιρός θα βελτιωθεί σε όλη την χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας, που θα φτάσει τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου”.

Πιο συγκεκριμένα, η θερμοκρασία “θα ανέβει σε Θεσσαλία, κεντρική και Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο και δυτική Αττική. Χαμηλότερες θερμοκρασίες ακόμα και μονοψήφιες τιμές θα δούμε στις ορεινές περιοχές, στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα” καταλήγει ο μετεωρολόγος.

https://www.newsit.gr/

Ο καιρός στην Πάτρα

Το κύμα κακοκαιρίας, που θα πλήξει αρκετές περιοχές της χώρας, δεν φαίνεται να επηρεάζει την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, καθώς σήμερα αναμένεται αίθριος καιρός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς, με τους ανέμους να πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ και η υγρασία θα φθάσει το 95%.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.