Πάτρα Ενωμένη: Οι επισκέψεις της δημοτικής παράταξης σε διάφορες περιοχές και διαμερίσματα του Δήμου Πατρέων συνεχίζονται

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» αναφέρει:

Οι επισκέψεις της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» σε διάφορες περιοχές και διαμερίσματα του Δήμου Πατρέων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Σειρά σήμερα πήραν η Αργυρά και το Πλατάνι, περιοχές τις οποίες επισκέφτηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Σβόλης και Θεόδωρος Ξυλιάς, καθώς και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του Ακταίου Δημήτρης Καραϊσκος, οι οποίοι συνομίλησαν με τους κατοίκους, αντάλλαξαν απόψεις και κατέγραψαν προβλήματα και αιτήματα.

Οι κάτοικοι της Αργυράς στάθηκαν στο σοβαρό πρόβλημα της καθαριότητας, καθώς όπως μετέφεραν χαρακτηριστικά τα σκουπίδια μαζεύονται μια φορά την εβδομάδα, ενώ και οι κάδοι καθαρίζονται σχεδόν κάθε τρίμηνο (!). Παράλληλα, σοβαρά θέματα υπάρχουν και με την συγκοινωνία, την αποχέτευση και τη μη λειτουργία σχολείου.

Από την πλευρά τους, οι δημότες στο Πλατάνι έθεσαν ως προτεραιότητα το θέμα του καθαρισμού οικοπέδων και κοινόχρηστων χώρων από ξερά χόρτα, αλλά και την παραβατική συμπεριφορά Ρομά, ενώ αναφέρθηκαν και στην απουσία τακτικής συγκοινωνίας και στην έλλειψη σχολείου, με τα παιδιά της περιοχής να αναγκάζονται στην πλειοψηφία τους να πηγαίνουν στον γειτονικό Αγιο Βασίλειο.

Οι επισκέψεις της «Πάτρας Ενωμένης» θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και σε άλλες περιοχές του Δήμου Πατρέων.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.