Κώστας Πελετίδης: Ζητά την παραχώρηση του κτιρίου που στεγάζεται το ΕΕΕΕΚ Αχαΐας, στον Δήμο Πατρέων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με επιστολή του προς την Διοικήτρια Βενέττας Λαμπροπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών ζητά την παραχώρηση του κτιρίου που στεγάζεται το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Αχαΐας, στον Δήμο Πατρέων.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος, αναφέρει τα εξής:

«Κύριοι/-ες,

Με την παρούσα επιστολή μας, επανερχόμαστε ως Δήμος Πατρέων, στο θέμα της παραχώρησης σε εμάς από το Ίδρυμά σας, του κτιρίου ιδιοκτησίας σας στα Μποζαΐτικα Πατρών, στο οποίο στεγάζεται το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Αχαΐας.

Σας θυμίζουμε πως για το εν λόγω θέμα, σας έχουμε απευθυνθεί με επιστολή του Δημάρχου και στις 8/3/2021, καθώς επίσης το ζήτημα έχει απασχολήσει συνάντησή μας με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 4/10/2021.

Θεωρούμε πως το θέμα της παραχώρησης του κτιρίου είναι ιδιαίτερα σοβαρό, γιατί μόνο μ’ αυτόν τον τρόπο ο Δήμος Πατρέων μπορεί να αναλάβει τις εργασίες επισκευής και συντήρησής του. Ο ορίζοντας της παραχώρησης μπορεί να είναι τουλάχιστον μία πενταετία, προκειμένου να εξασφαλιστεί στο διάστημα αυτό εναλλακτική, βιώσιμη λύση για τη στέγαση του ΕΕΕΕΚ.

Επειδή τα προβλήματα οξύνονται όσο ο καιρός περνάει και δεν δίνεται λύση, θα σας παρακαλούσαμε να εγκρίνετε το αίτημά μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, ενημέρωση, συνεργασία, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε υψηλού επιπέδου κτιριακές υποδομές, που να καλύπτουν τις ανάγκες του ΕΕΕΕΚ».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.