Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πάτρας: Άλλη μια σχολική χρονιά αρχίζει!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανακοίνωση της η Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πάτρας για το άνοιγμα των σχολείων, αναφέρει:

Άλλη μια σχολική χρονιά αρχίζει, γεμάτη όνειρα, προσδοκίες, άγχη και αγωνίες… Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων εύχεται, στους μαθητές, στους γονείς, στους εκπαιδευτικούς και στο βοηθητικό  προσωπικό των σχολείων μας, να έχουμε μια χρονιά ,με λιγότερα προβλήματα,  εποικοδομητική, παραγωγική, γεμάτη με δημιουργία και μεράκι για απόκτηση γνώσεων!   Η εποχή που διανύουμε είναι πραγματικά δύσκολη και περίπλοκη.

Είναι υποχρέωση μας όμως, ως γονείς να συσπειρωθούμε και να γίνουμε αρωγοί και  συμπαραστάτες κάθε προσπάθειας που συμβάλλει στην επίτευξη ενός και μόνο  στόχου, στη σύγχρονη Δημόσια Δωρεάν Παιδεία, που θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά  μας να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες που είναι απαραίτητα εφόδια για τη ζωή τους!

Η Δημόσια Δωρεάν Παιδεία είναι αυτονόητο αγαθό και θα πρέπει να προσφέρει ίσες  ευκαιρίες μόρφωσης σε όλους τους μαθητές, άλλωστε στη μόρφωση δεν χωράνε  παραλείψεις, λάθη και ελλείψεις.

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων θα βρίσκεται δίπλα σε γονείς, μαθητές και  εκπαιδευτικούς.Ολοι μαζί πρέπει και επιβάλλεται να είμαστε αρωγοί και να  διεκδικήσουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας, να είμαστε εκεί για να κάνουμε το  σχολείο μας καλύτερο πιο ανθρώπινο, να το κάνουμε αυτό που πραγματικά τους αξίζει!

Καλή Σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη για όλους! 

Μικρότερο κακό είναι η αγραμματοσύνη, παρά η κακή και χωρίς μέθοδο εκπαίδευση. Είναι βέβαιο πως ανάμεσα στους αγράμματους ευκολότερα βρίσκει κανείς άνθρωπο ενάρετο, παρά ανάμεσα σ” εκείνους που εκπαιδεύτηκαν χωρίς σωστή μέθοδο.»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.