Δύμαια 22: «Ένας θεσμός που θα αναδείξει τις πλούσιες δυνατότητες του τόπου μας»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Ο τόπος μας είναι πλούσιος σε δυνατότητες, μας λείπει όμως ένας σταθερός θεσμός που θα τις αναδείξει». Με αυτή τη φράση ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς συνόψισε τις προθέσεις του Δήμου σχετικά με τα «Δύμαια ’22» που θα διεξαχθούν στην Κάτω Αχαΐα στο χρονικό διάστημα 10-14 Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμαρχος υπενθύμισε ότι παρόμοιες εκδηλώσεις συνέβαιναν και στο παρελθόν, ήταν όμως προσανατολισμένες στην ψυχαγωγία. «Αυτό που επιθυμούμε και για το οποίο εργαζόμαστε» ανάφερε ο Σπύρος Μυλωνάς «είναι να θεμελιώσουμε ένα θεσμό που θα είναι σύζευξη πολιτισμού, παράδοσης, προβολής των προϊόντων του τόπου μας αλλά και ψυχαγωγίας ταυτόχρονα».

Η παρουσίαση των φετινών εκδηλώσεων έγινε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε σήμερα (8/9) στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών στην Πάτρα, από το Δήμαρχο Σπύρο Μυλωνά, τον αντιδήμαρχο Θανάση Πουλίδα και την πρόεδρο της ΚΕΔΔΥ Ροδία Καραμπελιά.

«Είναι πιθανό ότι η φετινή μας προσπάθεια θα έχει λάθη και παραλείψεις» ανέφερε ο Δήμαρχος και πρόσθεσε: «Είναι όμως σίγουρο ότι θα υπάρχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης και γι’ αυτό ζητάμε τη συμμετοχή αλλά και την κριτική υποστήριξη των συνδημοτών».

Στη συνέχεια η Ροδία Καραμπελιά παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ενώ από τη δική του πλευρά ο αντιδήμαρχος Θανάσης Πουλίδας ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, τους περίπου 30 εκθέτες τυποποιημένων αγροτικών προϊόντων της Δυτικής Αχαΐας που θα πάρουν μέρος στην έκθεση.

Σημειώνεται ότι ο συνολικός προϋπολογισμός των εκδηλώσεων ανέρχεται περί τις 30.000 ευρώ που προέρχονται από ίδιους πόρους του Δήμου και επιχορήγηση της ΠΕΔ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.