Η δημοτική αρχή στην συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας χαιρετίζει και θα συμμετέχει, στην πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Πάτρας για τη διοργάνωση συγκέντρωσης την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη, στις 19:00.

Επίσης, η Δημοτική Αρχή, θα συμμετέχει στη σύσκεψη για την προετοιμασία της συγκέντρωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη, στις 19:30, στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου.

Καλούμε όλο το λαό και τους φορείς την πόλης μας, να συμμετέχουν, τόσο στη σύσκεψη όσο και στη συγκέντρωση, ώστε να δώσουν αγωνιστική απάντηση στην πολιτική που τους καταδικάζει στη φτώχεια, στην ανεργία, στη ζωή χωρίς δικαιώματα.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε, εν έτει 2022, να βυθίζεται ο λαός μας στην ενεργειακή φτώχεια, να μην έχει να πληρώσει το ρεύμα, να τίθεται σε κίνδυνο ακόμα και η θέρμανση των παιδιών του στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς.

Δεν πρέπει να συμβιβαστούμε με τη λογική «ας είναι σβηστές και μερικές λάμπες στους δρόμους», αρκεί να μην πειραχτούν τα κέρδη των «πράσινων» επιχειρηματιών.

Δεν πρέπει να συμβιβαστούμε με τη λογική των χαμηλών μισθών και της ικανοποίησης των αναγκών μέσω κουπονιών και επιδομάτων. Όλοι μαζί, μπορούμε να βάλουμε εμπόδια και να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική.

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, θα βρεθεί κι αυτή τη φορά, στο πλευρό του εργατικού – λαϊκού κινήματος της πόλης μας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.