Ο Αλισσός τίμησε τη μνήμη του Παναγιώτη Κοσιώνη ΦΩΤΟ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ατμόσφαιρα συγκίνησης αλλά και σεβασμού στη μνήμη του Παναγιώτη Κοσιώνη πραγματοποιήθηκε η σχετική εκδήλωση του Συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος».

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς που εισέφεραν ο καθένας τους μνήμες αλλά και σχόλια για τη δράση και την προσωπικότητα του αείμνηστου Παναγιώτη Κοσιώνη.

Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε και η Ελένη Πέττα, μέλος του τομεακού γραφείου Αχαϊας του ΚΚΕ ενώ από την δική του πλευρά ο Παναγιώτης Βασιλάκης, τέως πρόεδρος της κοινότητας Αλισσού αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη Αλισσώτικη επιμονή του Παναγιώτη Κοσιώνη.

Τέλος την κεντρική ομιλία με την οποία σκιαγραφήθηκε η διαδρομή, η προσωπικότητα και το αποτύπωμα του Παναγιώτη Κοσιώνη, εκφώνησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αβραμίδης.

Η εκδήλωση που συνοδεύονταν από την προβολή φωτογραφιών από τη ζωή του Παναγιώτη Κοσιώνη ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας από τον πρόεδρο του «Πείρου» Δημήτρη Μπαρμπούνη (ο οποίος μαζί με τον Σύλλογο διοργάνωσαν ακόμη μία σημαντική εκδήλωση) προς τη Λίτσα Κοσιώνη, σύζυγο του Παναγιώτη Κοσιώνη.

Με την εκδήλωση αυτή ο «Πείρος» αλλά και ολόκληρος ο Αλισσός εξέφρασαν μια οφειλή μνήμης αλλά και τιμής προς τον διακεκριμένο γιατρό και πολιτικό αλλά και βέρο Αλισσώτη με την τεράστια κοινωνική προσφορά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.