Βενιζέλος: «Ελπίζω να μην έχει υποκλαπεί οριστικά η εθνική σοβαρότητα της χώρας»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επίθεση κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή το σκάνδαλο των υποκλοπών, εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Δριμύτατη κριτική άσκησε για ακόμη μια φορά ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και διεθνής συνταγματολόγος, Ευάγγελος Βενιζέλος, μέσα από άρθρο του στα Νέα Σαββατοκύριακο.

«Δεν υπάρχει πολιτική σταθερότητα χωρίς σταθερότητα των θεσμών. Χωρίς πραγματικό και ανεπίληπτο κράτος δικαίου δεν υπάρχει αξιόπιστη και ασφαλής δημοκρατία και χωρίς δημοκρατία δεν υπάρχει ούτε αναπτυξιακή προοπτική, ούτε εξωτερική πολιτική, ούτε κοινωνική συμπεριληπτικότητα. Και η υπόθεση Novartis είχε χαμηλή θέση στις δημοσκοπήσεις, ενώ ο κίνδυνος της κλιματικής κρίσης υστερεί σε σχέση με την αγωνία για τις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Ελπίζω η νευρική και κατά βάθος αμήχανη αλαζονεία ως ακραία μορφή λαϊκισμού να μην είναι το ίζημα που θα αφήσει η υπόθεση των υποκλοπών. Ελπίζω να μην έχει υποκλαπεί οριστικά η εθνική σοβαρότητα και η γνήσια ευρωπαϊκή πολιτική προοπτική της χώρας» κατέληξε στο άρθρο του.

https://www.news247.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.