Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 16χρονος που τον χτύπησε ΙΧ ενώ έκανε ποδήλατο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο 16χρονος μαθητής που είχε παρασυρθεί με το ποδήλατό του από αμάξι πέθανε και οι γονείς του αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του.

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στο 2ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη, τις τελευταίες μέρες. Ο 16χρονος Μιχάλης, μαθητής του εν λόγω σχολείου, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στις 22 Σεπτεμβρίου, στους Αμπελόκηπους, ενώ έκανε ποδήλατο και σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου, έχασε τη ζωή του μετά από “μάχη” που έδινε στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με το thestival, γιατροί του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» όπου ο ανήλικος νοσηλευόταν διασωληνωμένος, ανακοίνωσαν σήμερα στην οικογένεια την τραγική είδηση, ότι ο γιος τους δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Η οικογένειά του άτυχου μαθητή, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής, αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του.

Νωρίτερα, μαθητές του 2ου ΓΕΛ Σταυρούπολης όπου φοιτούσε ο 16χρονος Μιχάλης, πραγματοποίησαν διαμαρτυρία. Κρατώντας πανό, πλακάτ και φορώντας μαύρα ρούχα, περπάτησαν σιωπηλά σε δρόμους της γειτονιάς ζητώντας οδική ασφάλεια και σωστή οδική συμπεριφορά από οδηγούς και πεζούς.

Μαθήτρια ξέσπασε σε κλάματα για τον 16χρονο Μιχάλη

Η μαθήτρια της Γ’ Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Σταυρούπολης, Μελίνα Καλαϊτζίδη, «λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας για τον αδικοχαμένο συμμαθητή της. «Είναι πολύ δύσκολο το συναίσθημα. Έχουμε δρόμους που δεν έχουν πεζοδρόμια και χωρίς φανάρια. Το παιδί ήταν πολύ ευγενικό και είναι πολύ δύσκολο να χάνουμε έναν μαθητή γιατί ίσως δεν τηρήθηκαν κάποιοι οδικοί κανόνες. Δεν υπάρχει σεβασμός στους κανόνες, που προστατεύουν εμάς», τόνισε μεταξύ άλλων η νεαρή μαθήτρια.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.