Θεσσαλονίκη: 23χρονος καταγγέλλει απαγωγή από τοκογλύφους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θύμα τοκογλύφων έπεσε, όπως καταγγέλλει ένας 23χρονος στη Θεσσαλονίκη και κατηγορεί έναν 21χρονο για αρπαγή και εκβιασμό.

Το θύμα μίλησε στην εκπομπή Tlive για την περιπέτεια και τις δραματικές στιγμές που έζησε με τους τοκογλύφους λέγοντας ότι όλα ξεκίνησαν όταν δανείστηκε 1000 ευρώ που είχε ανάγκη με την απαίτηση να επιστρέψει 3.000 ευρώ σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

«Δεν μου τον σύστησαν σαν τοκογλύφο. Αν ήξερα ότι ήταν τοκογλύφος δε θα πήγαινα Οταν μου έδωσε τα 1000 ευρώ μου λέει θα μου επιστρέψεις 3.000 ευρώ και δεν σηκώνω και κουβέντα, αλλιώς θα μιλήσουν τα όπλα και τα όπλα μιλάνε και για 50 ευρώ. Ξέρω ότι έχουν εκβιάσει και απειλήσει και άλλα άτομα στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε ο 23χρονος που είχε επενδύσει κρυπτονομίσματα και είχε ανάγκη κάποια χρήματα καταγγέλλοντας ότι έπεσε θύμα αρπαγής.

«Ήταν κάτω από το σπίτι μου, μου έριξαν σφαλιάρες και με έβαλαν με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητο» αναφέρει ο 23χρονος η περιπέτεια του οποίου ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο. «Τον Αύγουστο με είχαν αναγκάσει να πάρω 2.000 ευρώ με βία και απειλές και έπρεπε να του επιστρέψω 8.000 ευρώ. Εγώ δεν είχαν να τα γυρίσω».

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο άνδρες 21 και 30 ετών σε βάρος των οποίων, καθώς και κατά τριών συνεργών τους σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση, τοκογλυφία, αρπαγή και για παράβαση του νόμου για όπλα και ναρκωτικά.

Να σημειωθεί ότι σε διαφωνία ήρθαν ανακρίτρια και εισαγγελέας για την προφυλάκιση του 21χρονου, που κατηγορείται για αρπαγή και εκβιασμό 23χρονου. Μέχρι να αποφανθεί το συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο 21χρονος θα είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.