Συγκλονίζει η 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με οξύ από τον πρώην σύζυγό της – «Ούρλιαζα, καιγόμουν»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο πλατό της εκπομπής T-live βρέθηκε η 49χρονη Χριστίνα, πολύτεκνη μητέρα η οποία στις αρχές του Αυγούστου δέχτηκε επίθεση με οξύ από τον πρώην σύζυγό της.

Μητέρα έξι παιδιών, η 49χρονη Χριστίνα κινδύνευσε να χάσει το μάτι της, ενώ όπως δήλωσε δεν γνώριζε πως άνδρας κάτω από την κουκούλα ήταν ο πρώην σύζυγός της.

«Ούρλιαζα, φώναζα βοήθεια από τους πόνους, έτρεξα αμέσως μέσα στο μαγαζί να ρίξω νερό», περιέγραψε αρχικά στην κάμερα του T-live.

Η Χριστίνα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής μαζί με τον δικηγόρο της, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο.

«Καθώς πήγαινα στην δουλειά μου, μέσα στο σκοτάδι, πετάχτηκε ένας άνθρωπος από το πουθενά και μου επιτέθηκε. Απ’ότι κατάλαβα κάτι είχε στα χέρια του, σαν πανί το οποίο ήταν ποτισμένο με κάποιο υγρό και προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα, δεν τον άφησα να τα καταφέρει, πάλεψα μαζί του για 8 με 10 λεπτά», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Και συνέχισε την περιγραφή της: «Είχα το κινητό μου στα χέρια και στη συνέχεια κάλεσα τον εργοδότη μου, με άκουγε ότι φώναζα, απλά δεν ήξερε που είμαι και τι γίνεται. Προφανώς θύμωσε (ο πρώην σύζυγος) με την κλήση αυτή και την ώρα που με τράβηξε από τα μαλλιά που πέταξε στο πρόσωπο υγρό οξύ το οποίο είχε σε ένα δοχείο», ανέφερε η 49χρονη μητέρα.

«Πόνεσα τόσο πολύ, καιγόμουν, ήταν σαν να μου είχαν βάλει φωτιά, είχα τρομερούς πόνους», περιέγραψε για τις τραγικές ώρες που βίωσε.

tlife.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.