Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη – Ποιοι μάρτυρες καταθέτουν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά από διακοπή ενός μήνα λόγω των θερινών διακοπών των δικαστηρίων, συνεχίζεται σήμερα (01.09.2022) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με καταθέσεις μαρτύρων.

Η ακροαματική διαδικασία για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έχει αρχίσει από τον περασμένο Μάρτιο και αναμένεται να συνεχιστεί με ταχείς ρυθμούς εντός του Σεπτεμβρίου.

Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση στενής φίλης της τρίτης καταγγέλλουσας που έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού το 2014, μέσα στο αυτοκίνητο του.

Η μάρτυρας άρχισε να εξετάζεται στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου στις 29 Ιουλίου ωστόσο η κατάθεση της δεν ολοκληρώθηκε και θα συνεχιστεί σήμερα με την υποβολή ερωτήσεων από την υπεράσπιση.

Η φίλη της τρίτης καταγγέλλουσας ανέφερε στην προηγούμενη συνεδρίαση ότι είδε την φίλη της λίγο μετά τα όσα είχαν συμβεί στο αυτοκίνητο του ηθοποιού.

Μάλιστα την περιέγραψε ως έναν άνθρωπο «σκοτεινό, αμίλητο, σαν να της είχε συμβεί κάτι τρομερο, είχε ζήσει το χειρότερο εφιάλτη της ζωής της».

Η μάρτυρας στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου περιέγραψε αναλυτικά τα όσα της εκμυστηρεύτηκε η φίλη της και αναφέρθηκε στη ψυχολογική και σωματική της κατάσταση. «Τη ρώτησα τι έγινε και δεν ήταν σε θέση να απαντήσει. Μου είπε μόνο πως είναι χάλια, πως η συνάντηση πήγε χάλια και πως της επιτέθηκε. Δεν μπορούσε να μιλήσει, ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα. Δεδομένου ότι είχαμε να πάμε στην παράσταση δεν την πίεσα περισσότερο εκείνη τη στιγμή. Τις επόμενες μερες, όταν κάπως ηρέμησε, άρχισε να λέει λεπτομέρειες. Μου είπε ότι έζησε εναν εφιάλτη. Ήταν ο χειρότερος εφιάλτης της ζωής της και δεν το ευχόταν σε κανέναν να πάθει αυτό» ανέφερε στην κατάθεση της.

Οι επόμενοι μάρτυρες που αναμένεται να καταθέσουν είναι επίσης συγγενείς και φίλοι των γυναικών που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ στον κατάλογο των μαρτύρων περιλαμβάνονται και  ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας καθώς και η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίνα Νίνου, οι οποίοι θα εξεταστούν πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα.

https://www.newsit.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.