Λαμία: Την έπιασε από τον λαιμό μπροστά στο ανήλικο παιδί τους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας συγκλονίζει τη Λαμία. Ένας 45χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία της γυναίκας του, ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος. Οι λεπτομέρειες της περιγραφής σοκάρουν.

Σύμφωνα με την καταγγελία το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έγινε στις 17 Σεπτεμβρίου στο σπίτι του 45χρονου στη Λαμία, όταν η γυναίκα πήγε για να πάρει προσωπικά της αντικείμενα μιας και έχουν χωρίσει.

Όπως σημειώνει το LamiaReport.gr, περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι της επιτέθηκε βρίζοντάς την και πιάνοντάς την από τα μαλλιά. Στη συνέχεια μάλιστα την έπιασε από τον λαιμό για να την πνίξει (!) κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους…

Επιπλέον, η γυναίκα προσκόμισε στις διωκτικές αρχές και ιατρικό σημείωμα από το νοσοκομείο Λαμίας όπου μετέβη για εξετάσεις.

Από τη δική του πλευρά του ο 45χρονος αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε πράξη βίας και όλα όσα καταγγέλλει η πρώην σύζυγός του, ισχυριζόμενος ότι τον εξύβρισε προκαλώντας τον, ωστόσο αν και κινήθηκε να την πιάσει από τον λαιμό, συγκρατήθηκε και την άφησε να μαζέψει τα πράγματά της.

Παρόλα όσα υποστήριξε, συνελήφθη για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη και για εξύβριση. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε γι’ αύριο, Τετάρτη (21.09.2022) και μέχρι τότε άρθηκε η κράτησή του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.