Κολωνάκι: Μέλος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας ο 34χρονος που έπεσε στο κενό αγκαλιά με 50.000 ευρώ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μέλος γνωστής οικογενείας που διακρίθηκε στο χώρο της ένδυσης ρούχων, είναι ο 34χρονος που σήμερα (06.09.2022) τα ξημερώματα έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας που διαμένει στο Κολωνάκι. Ο νεαρός άνδρας είχε στην αγκαλιά του 50.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος που έπεσε στις 3:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, 6 Σεπτεμβρίου 2022, στο κενό στο Κολωνάκι και σώθηκε από τις τέντες που βρίσκονταν στο κατάστημα του ισογείου, κάτω από το σπίτι του, είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, ενώ έχει δώσει συνεντεύξεις σε περιοδικά και εφημερίδες.

Αν και εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση για κάποια χρόνια, ωστόσο γρήγορα «αποδεσμεύτηκε» από αυτή, δημιουργώντας τη δική του, ενώ δραστηριοποιήθηκε και στον χώρο της μουσικής. Μάλιστα, το κατάστημα ένδυσης στο Κολωνάκι που διαθέτει η οικογένειά του είναι από τα πιο παλιά και γνωστά.

Ο 34χρονος που σώθηκε από θαύμα, καθώς προστατεύτηκε από τις τέντες του καταστήματος εστίασης που βρίσκεται κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό εκτός κινδύνου.

Όπως ανέφεραν στο newsit.gr αστυνομικές πηγές, μέρος από τα 50.000 ευρώ που κρατούσε στα χέρια, κατά την πτώση του, σκόρπισαν στο πεζοδρόμιο!

Την ίδια ώρα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αναμένεται να προχωρήσουν σε έρευνα και στο σπίτι του εξακριβώσουν πιθανά αίτια που οδήγησαν στην πτώση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.