Διπλή δολοφονία στην Καβάλα: «Δεν θα πάω στην κηδεία του γιου μου»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για την οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα μίλησε ο πατέρας του 56χρονου δράστη που σκότωσε την πρώην σύντροφό του και του παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο πατέρας του 56χρονου αυτόχειρα αναφέρει ότι δεν είχε καθόλου επαφές με τον γιο του και ότι κάτι τέτοιο θα “έκανε μόνο ένας τρελός, τρελός όμως δεν ήταν”.

“Δεν ξέρω τίποτα. Δεν μιλούσα με τον γιο μου, ούτε είχα δει το εγγονάκι μου. Δεν θα πάω στην κηδεία του γιου μου” ήταν τα λόγια του πατέρα, μετά την τραγική είδηση για το φρικτό έγκλημα στην Λεκάνη Καβάλας.

Νωρίτερα, ο ξάδερφος του 56χρονου, τον οποίο πήρε τηλέφωνο ο δράστης πριν αυτοκτονήσει, μετέφερε στο newsit.gr ότι του τηλεφώνησε “στις 9:30 το πρωί. Πριν με πάρει, είχα ακούσει δυο πυροβολισμούς. Με πήρε και μου είπε 2 με 3 φορές “έλα στο μαντρί” και μου το έκλεισε. Όταν ερχόμουν στο μαντρί, άκουσα και τρίτο πυροβολισμό. Όταν έφτασα εδώ, ήταν και οι τρεις νεκροί. Το κεφάλι του ξάδερφου μου ήταν διαλυμένο, δεν πλησίασα περισσότερο. Το μωρό ήταν δίπλα στην μάνα του”.

Το χρονικό της φρίκης
Ο δράστης φαίνεται ότι είχε προσχεδιάσει τη διπλή δολοφονία. Το πρωί της Παρασκευής πήγε στο σπίτι της 29χρονης πρώην συντρόφου του, την πήρε μαζί με το παιδί τους και τους οδήγησε σε έναν στάβλο, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά. Τότε, αφού τους σκότωσε, τηλεφώνησε στον ξάδερφό του και του είπε να πάει στο μαντρί. Στη συνέχεια, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο δράστης και το θύμα δεν είχαν παντρευτεί. Γνωρίστηκαν πριν από τέσσερα χρόνια και απέκτησαν το παιδί τους πριν από μερικούς μήνες. Ο 56χρονος δράστης ήταν παντρεμένος στο παρελθόν, είχε χωρίσει από τη γυναίκα του αλλά δεν είχε πάρει διαζύγιο. Είχε άλλα δυο παιδιά, που είναι παντρεμένα.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.