Δήμητρα Κατσαφάδου: Έσπασαν το κατάστημά της – «Θα σας έδινα τις κρέμες δωρεάν»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, έπεσε θύμα κλοπής αφού άγνωστη εισέβαλλαν στο κατάστημα καλλυντικών που διατηρεί στο Περιστέρι σήμερα (31.08.2022).

Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία του μαγαζιού και πήραν από μέσα πολλά από τα ακριβά προϊόντα της. Το δυσάρεστο γεγονός της κλοπής γνωστοποίησε η ίδια η Δήμητρα Κατσαφάδου ανεβάζοντας φωτογραφίες σε ιστορίες στο Instagramτης από τις ζημιές που υπέστη το κατάστημα.

«Μου σπάσατε το μαγαζί στο Περιστέρι για να πάρετε τις κρέμες;;; Θα σας τις έδινα δωρεάν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το TLIFE επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία αποκάλυψε ότι οι διαρρήκτες της πήραν μόνο κρέμες και όχι χρήματα από το ταμείο, με τα χρήματα να ξεπερνούν τα 10.000 ευρώ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο TLIFE:

«Έσπασαν το μαγαζί στις 4 τα ξημερώματα με πέτρα. Πήγαν κατευθείαν στα ψυγεία, δεν κοίταξαν για τίποτα άλλο, ούτε για χρήματα, πήραν πάρα πολλές κρέμες. Γύρω στις 500 κρέμες. Γενικά επειδή βάζω καλά υλικά στα προϊόντα μου και οι συσκευασίες είναι όντως κοσμήματα έχουμε μια μεγάλη απώλεια. Μπήκαν για να πάρουν αυτά μόνο, είναι φοβερό. 500 κρέμες, 30 – 40 ευρώ η καθεμία. Χάλασε το ψυγείο, έσπασαν τις βιτρίνες.

Έχουμε κάμερες και φαίνονται ευδιάκριτα τα πρόσωπά τους. Έχει έρθει η σήμανση, έχουν πάρει αποτυπώματα. Δεν περιμέναμε ότι θα γίνει κάτι τέτοιο στο Περιστέρι, μπήκαν με ωραίο τρόπο, οι γείτονες δεν άκουσαν τίποτα. Υπάρχουν πολύ χειρότερα, οι άνθρωποι μπήκαν να πάρουν τις κρέμες που εγώ τις δίνω σωρηδόν στο Instagram. Μπορεί να ήταν κάποιος ανταγωνιστής. Πολλές φορές με αντιγράφουν κιόλας. Πήραν πολλά προϊόντα, όλο το ψυγείο» δήλωσε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.